Moood logo zonder achtergrond

Komt je er niet uit met je inrichting en ben je op zoek naar meer éénheid en sfeer? Of ben je toe aan een nieuw interieur? Als interieur stylist kan ik hierin met u meedenken en adviseren welke stappen u kunt zetten om dit te creëren.

Ik heb Moood opgericht omdat ik niet alleen gefascineerd ben door het belang van sfeer en stemming voor jezelf thuis voelen en het samen leven met anderen, maar ik anderen hier ook graag over adviseer. Ik denk graag met u mee hoe u de inrichting van uw huis of kantoor zodanig kunt maken dat hij  nog meer passend is bij en aansluit op uw behoefte.

Erkend
 • Ik beschik over een diploma Interieur Styling, Interieur Academie (Praktijk én Theorie).
 • Ik beschik over een volledige MBO en HBO-opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening.
 • Ik maak gebruik van bekende methoden en technieken. U krijgt dus een leesbaar en vooral bruikbaar design voorgelegd, dat u en uw leverancier begrijpen.
 ________________

Werkwijze

Als interieur adviseur vind ik het belangrijk aan te sluiten bij uw wensen en behoeften, en een zo optimaal mogelijk advies te kunnen doen voor u. Om dit te bereiken is het van belang dat ik een idee krijg van wie u bent, wat uw wensen zijn, welke sfeer u wilt creëren en wat uw verwachtingen zijn van mijn advies. Op basis hiervan ga ik aan de slag met een advies.

DSC_0248

Oriënterend gesprek

Tijdens een vrijblijvend oriënterend gesprek kom ik bij u langs en probeer ik uw wensen en behoeften goed in beeld te krijgen. Op basis hiervan stellen we samen vast wat uw vraag is en ga ik hiermee aan de slag.

Advies

Na het oriënterend gesprek en het vaststellen van uw hulpvraagstellen we samen vast wat voor advies ik voor u ga uitvoeren. Hieronder ziet u een overzicht van de mogelijkheden.

 • Indelingsadvies
  Aan de hand van een getekende plattegrond maak ik een indelingsadvies voor u met uw eigen meubelen.
 • Meubeladvies
  Ik maak een meubeladvies voor u inclusief bijpassende accessoires. U ontvangt hierbij een omschrijving van de gekozen producten.
 • Inrichtings- en meubeladvies
  Ik maak zowel een indelingsadvies als een meubel- en accessoires advies voor u. Dit verwerk ik in een totaal plan, inclusief een omschrijving van de door mij gekozen producten.
 • Shoppingsadvies
  Ik maak een compleet overzicht van de door mij geadviseerde meubelen met een omschrijving per product, een adviesprijs en verkoopadres.

* Al mijn adviezen worden aan u gepresenteerd aan de hand van een moodboard en een plattegrond
* Ik kom mijn interieur advies bij u thuis toelichten

___________________