Huis aan het Kanaal

Project gericht op inrichting van nieuwbouw, waarbij bestaande meubels zoveel mogelijk worden gebruikt maar in een nieuwe setting en ruimte. En vooral met een nieuw uitzicht.

Sfeerimpressie advies

Sfeerimpressie advies

De bewoners van de woning wilde in de nieuwe woning een industriële sfeer neerzetten. De woning heeft een bijzondere inrichting waarbij de woonkamer zich op de eerste verdieping bevind. Het doel was dan ook om de verbinding te houden tussen de begaande grond en de eerste verdieping.

Daarnaast is dit project erop gericht de woonkamer zodanig in te richten dat de verbondenheid met de buiten optimaal is. Materiaalgebruik, kleuren en zichtlijnen zijn puzzelstukjes geweest waarbij intensief contact is geweest met de bewoners.

This slideshow requires JavaScript.